Denne spagettisausen må du prøve

Dette er verdens beste spagettisaus! etter jeg lagde denne for første gang så har vi aldri hatt toro eller ferdig laget spagettisaus igjen. Den er kjempe enkel å lage, og du kan fryse ned en ekstrasaus så du har liggende til en dag du ikke rekker å lage fra bunden av. Under her kan du se hva du trenger, denne oppskriften holder til 2 middager så du kan fryse ned halve sausen: 

1. Finhakk løken og stek i olivenolje på svak varme til den er blank. Løken må ikke bli brun!

2. Finhakk/press hvitløken og tilsett sammen med resten av ingrediensene. Jeg pleier og kutte 4 av de store tomatene og ha oppi sausen nå, de 2 siste tomatene sparer jeg på til senere. 

3. La det småkoke mens man rører i ca. 10min. Jo lengre tid sausen får koke jo bedre blir smaken.

5. Jeg pleier og kjøre sausen i stavmikser etter den er ferdig og koke. Når den ser grei ut pleier jeg og kutte opp de 2 siste tomatene og 2-3 gulerøtter i biter og putte oppi sammen kjøttdeigen som jeg har stekt ferdig. Her kan man egentlig bare putte oppi det man liker best selv og hva slags kjøtt/kjøttdeig man liker best.   

4. Lag så du ser det blir nok til en gang til og frys ned halvparten. 

- Silje Marie 

2 kommentarer

livetmitt93

17.11.2017 kl.15:55

dette er så godt:)

Siljemg

17.11.2017 kl.17:52

livetmitt93: Ja :)

Skriv en ny kommentar

Siljemg

Siljemg

22, Grimstad

Mitt navn er Silje Marie 18 år, og kommer fra Sørlandet. Vist det er noe du lurer på, så er det bare å spørre i kommentarfelte, eller sende meg et brev. Koselig om du legger meg til som venn, eller legger igjen et spor fra deg.

Kategorier

Arkiv

hits