Blogg

Snart en ny uke.

Da er det søndag igjen. Uka går så fort! og spesielt helgene.. 

Legg igjen en kommentar så tar jeg en titt innom bloggen din. Du må gjerne komme med tips til andre blogger som er bra. 

Hovefestivalen 2014

 

 

 Hovefestivalen 2014 var helt fantastisk! ♥

Var du på hove i år? 

Jeg vil lese din blogg!

Hellu! nå har jeg absolutt ingenting å gjøre, så tenkte jeg skulle ta å lese noen blogger. Så vist du vill at jeg skal ta en tur innom din blogg, så bare kommenter ett eller annet under her! 

 Hva heter bloggen din? - Silje Marie

 

min hverdagssminke

Hei dere  jeg har fått en del spørsmål om hvilken sminke jeg bruker til daglig, så da tenkte jeg å vise det i et innlegg her nå. Så jah, det over her er min daglige sminke når jeg først rekker å sminke meg, er en av de som liker å ligge og dra meg om morgenen, og heller stresse ned til bussen og spise i bilen, så er ikke så ofte jeg rekker å sminke meg, når jeg skal på skole eller jobb.

Hva syns du, bruker du noe av den samme sminken?

- Silje Marie 

LESE DIN BLOGG?

Hei igjen! akkurat nå så har jeg ingenting å gjøre, så tenkte å lese noen blogger, det eneste du trenger å gjøre er og legge igjen en kommentar med bloggadressa di på. Så kommenter dette innlegget vist du vill at jeg skal lese bloggen din

- Silje Marie

Ny blogg!

Velkommen til blogg.no! :)

Dette er det aller første innlegget i din nye blogg. Her vil du finne nyttig informasjon, enten du er ny som blogger eller har blogget før.

Trenger du litt starthjelp finner du våre hjelpesider her: http://faq.blogg.no/, og vår engasjerte supportavdeling er tilgjengelig (nesten) 24/7.

Bloggen
Ønsker du å gjøre den nye bloggen din litt mer personlig anbefaler vi at du fyller ut profilinfo, og velger et design som passer til deg. Vil du bare komme i gang med bloggingen kan du starte et nytt innlegg.

Hashtags
Blogg.no bruker hashtags for å samle innlegg som handler om samme tema. Hashtags gjør det lettere å finne innlegg om akkurat det temaet du søker. Du kan lese mer om hashtags her: http://hashtags.blogg.no/

Andre nyttige sider
Infobloggen: http://info.blogg.no/
Vårt regelverk: http://faq.blogg.no/infosider/retningslinjer.html
Vilkår for bruk (ToS) og integritetspolicy: http://faq.blogg.no/?side=omoss

Nå som du har lest dette innlegget kan du redigere det eller slette det. Vær dog oppmerksom på at det alltid må være minst ett innlegg i bloggen for at den skal fungere - det er for eksempel ikke mulig å redigere designet uten at det finnes innlegg i bloggen.

Når du skal logge inn neste gang kan du gjøre det fra vår forside på http://blogg.no/.

 

Vi håper du vil trives hos oss!

hilsen teamet bak
blogg.no

 

blogg.no | logg inn | hjelp | regelverk | vilkår | om oss | kontakt oss | infobloggen

 
Silje Marie

Hei! Mitt navn er Emilie Solvang Oshaug, og jeg er ei 15 år gammel jente som lever livet i Molde by på nordvest landet. På bloggen min vil du kunne lese om min min hverdag som kommende videregåendeskole student, men også om klær, sminke, meninger, tips og triks og en hel rekke annet! Håper du vil følge meg videre!:-) Kontakt: emilieoshaug@hotmail.com
Kategorier

Arkiv

hits