Foto

Bilder fra shooten i sommer

I sommer var jeg inne i hovedstaden og tok noen bilder sammen med flinkeste Nicolai Saxegaard, han er helt rå! Dette var kjempegøy og jeg kunne absolutt tenkt meg å stå foran kameraet igjen :)  

Hva syns du om bildene? noen du likte best? 

- Silje 

Unblogged - fotoshoot

Sommer, sol og varme ♥ 

Flere som savner sommeren?

Fotoshoot


1 / 2


3 / 4


5 / 6

 

Hei ♥ for noen dager siden hadde jeg en liten fotoshoot med kusinami, og resultatet ble helt greit. Tusen takk til Sara som kunne redigere bildene, ble kjempe fornøyd med resultatet, du finne bloggen hennes HER!  Hvilke av bildene likte du best? 

- Silje Marie 

Hvilket bilde?

Hei, jeg tenkte å få meg et nytt profilbilde på face, haha! Og så ubesluttsom som jeg er, så klarer jeg ikke velge mellom to bilder selv, "som egentlig er nesten helt like", så blir veldig glad vist du kommenterer under hvilket du likte best! 


1 Eller 2? 

Tusen takk på forhånd! - Silje Marie 

Miss the summer

Jeg er nok ikke den eneste som savner sommeren nå? vinteren er jo litt koselig i akkurat desember måned når julepynten blir hengt opp, og du håper på å få julefølelse. Men ellers så syns jeg at vinteren bare er en stor depresjons måned, med mørke, kalde og ensomme dager, dagene blir så lange når man bare får 3 timer med dagslys nesten. Og akkurat nå så er vi nesten snødd igjen, så det er omtrent umulig og komme oss noen vei, så håper vertfall det kan slutte å snø snart, så vi kan ha litt glede med snøen og komme oss ut. Blir litt mye klaging her og der på snøen nå, men ett sted må man jo få ut frustrasjonen sin.

I dag skal jeg bare slappe av med kjæresten min, og se på bloggerne når det begynner. Tipper han ikke blir så fornøyd med det, men de 30-40 minuttene får han bare overleve, hehe! Tenkte kanskje å starte en ny linkerunde i kveld eller i morgen, siden det finns så mange fine blogger der ute, så følg med! Men nå er det lasagne til middag, nam! 

 

Flere som savner sommeren & hvilke planer har du i dag? 

- Silje Marie 

JULEBAKINGHeihei 

I går var jeg hos en venninne av meg og hadde julebakst med noen herlige jenter, så det ble en kjempekoselig kveld, med julemusikk, og forskjellige typer julekaker, karameller og sjokolade + masse latter. Så nå er Julestemningen på topp! gleder meg så til jul nå 

I dag har jeg hvert i byen en tur med mamma og handlet inn litt julegaver, så nå er snart alle gavene i boks, Også har jeg nettopp kommet hjem fra kjæresten hvor vi har hatt en god biff middag, mens vi har sett på family guy, og nå skal jeg se en film med en venninne så må løpe. Håper alle får en fin lørdags kveld!

Hva syns du om bildene & har du bakt noen julekaker enda? 

-Silje Marie 

Selvportett


Hei søte lesere, da var jeg endelig ferdig med å skrive selve oppgaven, etter å ha sittet i nesten hele dag og skrevet, var en tur med Ida på kinarestaurant, ellers så har vi bare jobbet med oppgaven. Så nå må jeg bare skrive det over på stikkord arket mitt, og øve på det i hele kveld, så det blir nok en sen kveld, men sånn går det når man ikke begynner på oppgaver før. Skal ikke opp før kl 2 i morgen da heldigvis, så får god tid i morgen på å øve HELDIGVIS. Men nå må jeg få printet ut arkene og begynt på hjelpearket, håper alle har hatt en fin tirsdag!

Hva syns du om bildene?  

- Silje Marie 
Silje Marie

Hei! Mitt navn er Emilie Solvang Oshaug, og jeg er ei 15 år gammel jente som lever livet i Molde by på nordvest landet. På bloggen min vil du kunne lese om min min hverdag som kommende videregåendeskole student, men også om klær, sminke, meninger, tips og triks og en hel rekke annet! Håper du vil følge meg videre!:-) Kontakt: emilieoshaug@hotmail.com
Kategorier

Arkiv

hits