Hverdag

Red lips

I det siste klarer jeg nesten ikke gå med sminke uten leppestift, for mange av dere sminke glade så har nok dere hatt det sånn lenge. Men jeg har nettopp lært meg å sette på falske øyevipper uten og lime sammen hele øyet, hehe.. jeg er så ekstremt dårlig på å sminke meg, det er like deprimerende hver gang jeg ser gutter sminke seg som noen proffe makeup artister, å ja jeg er gørr sjalu, hvor lærer de seg det?! 

Denne helga har endelig samboeren min kommet hjem fra jobb reise, så nå er det bare å nyte uka mens han er hjemme. Skal prøve meg på hjemmelaga lasagne ikveld så satser på at det blir bra! Men nå skal jeg ta meg en joggetur før det blir god mat og sofaen resten av kvelden.

Hva syns dere om røde lepper? 

Sommer 2017
Et bildedryss fra sommeren. Tiden går så alt for fort! Starter alltid ferien med masse planer jeg vill få gjort men så ender jeg alltid med å surre vekk hver sommer. Er jeg heldig så får jeg fullført en eller kanskje 2 planer jeg hadde tenkt. Men det er alltid deilig med sommer enten man får gjort masse, eller nesten ingenting. Ser frem til å komme tilbake på jobb nå og få faste rutiner igjen, kan trygt si at jeg har hver livsnyter i sommer ;) Håper alle har hatt en fin sommer, og for de som har en uke igjen må kose seg masse den siste tiden! 

- Silje Marie 
 

3 uker til ferie


Tenk at det bare er 3 uker igjen av Juni. Det er bare 3 uker til fellesferien. 3 UKER til sommerferie! å gud som jeg gleder meg til å få litt fri/ferie, jeg jobber i barnehage så jeg jobber alle de andre feriene som er i året. Men jeg trives såpass godt i jobben min som gjør at ukene bare flyr av gårde, så det er bra. 

Nå prøver jeg å få i meg noe frokost etter bare en time med søvn i natt... Jeg var ute en tur med jentene i går, så formen er helt elendig i dag.. blæææ. Man merker kroppen begynner å bli gammel når du ikke klarer en flaske med vin, uten å bli MAX dårlig dagen derpå. Nå skal jeg fortsette å dø litt på sofaen før jeg må dusje og rydde fra igår. Ha en fin søndag alle  
  

Vinterferie


Da var det vinterferie, og den skal nytes! 

Startet ferien med noen glass vin, sammen med noen gode venner. Noe som absolutt ikke var feil. Er så deilig og kunne koble helt ut av og til, og bare prate om alt, mellom himmel og jord. Idag startet jeg dagen med nacho, og film på sofaen, så får jeg se hva slags sprell, man finner på senere i kveld. Håper alle får en finfin lørdag. 


 

- Silje Marie 

Helgens festligheter

God valentinsdag!

Denne helgen har hvert helt tipp topp. Den startet med å feire to gode venninner av meg på Egon, hvor vi spiste sammen en hel gjeng, før vi dro tilbake til hun ene venninna mi, og fortsatte feiringen der. Etter en koselig feiring på fredagen, så var ikke formen like fin på lørdagen, så da ble det fort en rolig kveld, med masse godt på bordet og jentefilm. Er så deilig og bare kunne koble helt ut av og til, og ha litt tid for seg selv. 


Hvordan har din helg hvert? 

- Silje Marie 

Kveldskos


Hellu. Da sitter jeg godt plantet i sofaen med nystekte rundstykker, og supernatural på tv'en. Har blitt farlig avhengig.. så har hvert lite soling og ute tid i sommer. Ikke det at sommeren har hvert så veldig fin da.. æsj! det er sånn sommer man heller kunne tenkt seg å jobbe, så gleder meg litt til å komme meg på jobb igjen nå. Flere som er avhengig av supernatural? 

- Silje Marie 

Paracending

Hola! da var jeg hjemme igjen etter en uke på Gran Canaria. Så litt bilder og sånt kommer i et innlegg senere! Turte endelig og prøve Paracending når jeg var der, så ja, haha, vet enda ikke om jeg syns det var gøy eller grusomt, kanskje noe midt i mellom der? for det var helt greit på vei opp, men når man kom på toppen så var det ikke så greit og gøy lengre, hehe, et ord høydeskrekkHar du prøvd paracending

- Silje Marie 

HELGEN MIN

Hei søte mennesker ♥ Helgen min har bare hvert helt super, og jeg har kost meg masse med noen fine folk! Fredagen startet med litt rydding her og der, før jeg og mamma dro ned for å ta litt sol, og etter vi hadde fått "grilla" oss litt tok jeg turen hen til Erina, hvor det ble hjemmelaga pizza, godteri og film.

På lørdagen så tok jeg meg en tur til byen faktisk, sammen med Erina, hvor jeg fikk med meg to godsaker som dere får se i et innlegg senere. Og etter byturen så var det reker og kos sammen med mamma, før det ble en tur ut sammen med jentene! Så nå ligger jeg rett ut i senga og prøver å "manne meg opp" til kinamat med familien etterpå, også venter jeg selvfølgelig på at frustrerte fruer skal begynne på bliss, hehe! 

 

Hvordan har din helg hvert? 

- Silje Marie 

Noen solfylte dager


Halo! sorry for lite blogging, men det har hvert 3 dager med super fint vær her på sørlandet, så da kan man nesten ikke sitte inne, og bruke masse tid på bloggen! Ellers så har jeg hatt en kjempe koselig og morro helg, med litt godt i glasset på fredagen, også ble det biff og stryking av merker på russebuksa på lørdag, sammen med Maritha og Benedikte, så nå er russebuksene klare for russetiden.

I dag har det også hvert super fint vær, så da var det bare å få på solbrillene og komme seg ut, så vi endte opp med å rydde og vaske bilen til Maritha både på utsiden og innsiden, så nå er den skinnende ren! 

Hva har du gjort i helgen? 

- Silje Marie 

LAPPEN!!


Gjett om jeg er i lykkerus nå da! hihihi, jeg hadde oppkjøring på morgenen i dag og den klarte jeg heldigvis å bestå, så jeg har smilt fra øre til øre i dag! åå så deilig og være ferdig med alt. Så ja, jeg fikk ikke blogget noe i går for nervene mine var helt ukontrollerende, har ikke sove på 2 netter nesten, rart at man kan grue seg så til noe. Er forresten bil lappen jeg har bestått, vist noen lurer :)

Har du lappen, eller holder du på?

- Silje Marie 

 

Dag2 i OsloHalo, da var jeg endelig hjemme igjen etter en super lang og stressende kø, på grunn av en ulykke. 

I går dro vi først en tur til byen, hvor jeg fikk handlet meg en ny dr denim bukse og 2 bher, og etter en tur rundt i noen butikker dro vi på Egon og spiste. Jeg klarte selvfølgelig og glemme kameraet mitt den ene dagen jeg tenkte å få tatt litt bilder, TYPISK! så da brukte jeg bare noen bilder her som er fra en annen gang vi var på Egon, spiser alltid det samme, så kanskje på tide å prøve noe nytt, hehe. Etter vi hadde spist ferdig, tok vi turen tilbake til Synne og de, hvor vi slappet litt av, før jeg og Synne dro på kino og så Anchorman, utrolig morsom film som anbefales! og resten av kvelden gikk til litt tv titting og godteri før vi tok kvelden. 

I dag startet dagen med en god frokost, før jeg måtte stelle meg og pakke ferdig, så vi fikk ikke gjort så mye idag, bortsett fra å ta en runde Buzz før vi måtte dra. 

Hvordan var din lørdag? 

- Silje Marie 

Gårsdagen i Oslo

Heihei! Nå har jeg sikkert brukt 2 timer på å få redigert bildene og få lagt dem inn her, så med andre ord så er ikke nettet her helt på tipp topp.

Gårsdagen startet med en evig lang kjøretur, før vi endelig var fremme i Oslo, og da dro vi rett hen på polet for å få handlet inn litt godt å drikke, før vi lagde våre egne hjemmelaga pizza. Etter vi hadde fått spist og pratet litt, skulle vi videre på kostymeparty, så vi måtte få stelt oss og finne ut hva vi ville være, og vi endte opp med indianere, som dere kan se, håper vertfall dere ser det hehe. 

Hva syns du om bildene og kostymene? 

- Silje Marie 

VINTERFERIEDe siste dagene/ukene har gått til mye skolearbeid, men på fredag fikk jeg endelig vinterferie! trengtes virkelig kjente jeg, så startet fredagen med kjøretime, før jeg tilbragte kvelden med kusinene mine og Petter. Den ene kusina mi går på skole i Elverum nå, så det er ikke mye jeg ser henne lengere... Men hun kom endelig hjem en tur igjen, så hun har hvert her en uke og dro i dag igjen. Lørdagen var jeg ute på nye eventyr med jentene mine, he he.. ble litt av en kveld! så dagen i dag har bare gått til å slappe helt av. Ellers så tenkte jeg å begynne å se frustrerte fruer på nytt, jeg bare ELSKER den serien, så blir nok en lang natt. 

Flere som har vinterferie?

- Silje Marie 

HELGEN MIN

På fredag var jeg på død snø 2 på kino med sikkert 15 gutter, og det var kjempe kleint, alle guttene kjenner hverandre inn og ut, mens jeg ikke er venn med alle lengere, på grunn av ting som har skjedd.. så ja, jeg stod der som en totalt idiot bak hele gjengen, så seriøst ut som jeg var en sånn desperat tulling som trengte seg på første gjengen jeg så, for at det skulle se ut som jeg hadde noen venner.... men jaja, haha herregud, man lærer av sine flauser også eller? og jeg drar ikke på kino igjen uten en jente venninne! Men død snø 2 var i vertfall kjempegøy, så anbefaler alle å se den vist du likte 1eren!

På lørdag var jeg sjåfør sammen med en kompis, og det var koselig det, helt til jeg ble kastet fra bil til bil, fordi han jeg kjørte med måtte ha plass til 4 stykker, haha var ikke med på å kjøre noen som drakk.. uff og det var også gørr KLEINT, jeg er jo så sjenert av meg, at det ikke skulle hvert lov! og når man føler at de man må sitte på med egentlig ikke vill ha deg på, blir det ikke noe bedre. Haha er det nå jeg bare burde ta hintet? GLEDER meg noe helt sykt til jentene mine kommer hjem igjen, så jeg har noen å være med, for denne helgen/ uken har bare hvert helt BLÆÆH. (Skriver bare det jeg føler, kan hende jeg er helt på jorde, og de faktisk ville ha meg med)

I dag har jeg nettopp hatt en god frokost med hjemmelaget eggesalat, og ny stekte rundstykker, så nå blir det Disney filmer, frem til bloggerne begynner. Ellers så har jeg ikke noen andre planer i dag enn og bare slappe av, og manne meg opp til jobb i morgen.  

 

Noen flere som føler at de "trenger seg på" av og til? Hva har du gjort i helgen? 

- Silje Marie 

Laange dager

Jeg merker at dagene for tiden og spesielt på skolen, går like treigt som en snegle langs veien en sommer! motivasjonen er på bunn, og jeg er redd jeg ikke orker og fullføre dette halvåret.. lærerne har alt for store forventninger for meg, når det gjelder ting jeg hater å gjøre! som det å ha noe muntlig, åherregud!! det er noe av det verste jeg vet, og jeg får en helt ubeskrivelig grusom følelse i meg, når jeg må stå der foran mange andre mennesker som jeg nesten ikke kjenner engang, som kun sitter der og ser på meg.. noen andre som vet akkurat hva jeg snakker om, som har den samme følelsen? 

Men over til noe mer positivt! I helgen hadde jeg en knall gøy helg sammen med de aller beste folka, har ikke hatt det så gøy på lenge, hehe. Ble først et lite fors sammen med jentene, før vi dro videre på fest hvor mange gode venner var. Så ble det en avslappende slutt på helgen sammen med mamma dagen etterpå, med kinamat og film, bare elsker helgene og ferier! 

Hva syns du om bildene? 

- Silje Marie 

Øve øve øve

Halo, i dag var jeg helt utslitt etter jobb, så det første jeg gjorde når jeg kom hjem var å sovne på sofaen i en til to timer. Men ja nå har jeg funnet frem teori boka igjen og gjør meg klar til å øve litt til, teori øving til bil må være noe av det kjedeligste jeg noen gang har gjort! Og motivasjonen er ikke helt på topp heller, så det går fortsatt treigt fremover.

De siste to dagene har jeg forresten logget rett ut med omgangssjuken, så jeg har ikke orket noe anna enn å ligge og dø i senga. Så nå håper jeg at jeg er ferdig med noen sykdommer på en stund med tanke om at jeg har hvert i gjennom, forkjølelse, influensa og omgangssjuken på under 3-4 uker. Men nok klaging, for nå skal jeg en liten tur ut med Maritha og Benedikte, før jeg skal kose meg resten av kvelden med frukt, teoriøving og kakao. 

Flere som sliter med motivasjonen til å lese på bilteorien?

- Silje Marie 

 

Lørdagen min

 

Halo!

Lørdagen min startet med en hard treningsøkt, som gjør at jeg ikke kan sette meg ned i dag, er så grusomt støl! Og etter treningsøkten ble det salat og shake. Planen var å bruke resten av kvelde på å lese i teoriboken, men det endte med at jeg leste en time eller to, også ble jeg med kjæresten min ut.. klarer ikke helt enda å sette meg ned å bruke ordentlig lang tid på teorien, så får ta og skjerpe meg i kveld og resten av uken!

Jeg trekker vinnerne av linkerunden i kveld, så det er fortsatt mulig å melde seg på HER! 

 

Hva gjorde du i går? 

- Silje Marie 

Wednesday nightHeihei! ♥

Nå har jeg nettopp hvert ute med Maritha en liten tur, og ellers i dag så har jeg egentlig bare hvert på skolen og hatt en alt for lang powernap. Jeg har hvert syk i noen dager nå, og føler meg fortsatt ikke helt frisk, så det er ikke noe spennende å skrive om. Jeg har forresten satt i gang en linkerunde, som du kan melde deg på HER! 

Flere som har blitt syke & noen film tips? 

- Silje Marie 

 

Don't let it snow

Nå er det hvert fall 1 meter snø her ute, som vi har fått på under en uke, og det skal komme en halv meter til i helgen, så ja. ÆSJ sier vi da, jeg syns det er greit med 10 cm, så det kan bli litt hvit og fint ute, men ikke mer enn det! i kveld skal jeg spise en god middag sammen med familien, før jeg reiser videre til kjæresten min, eller på en fest sammen med noen venninner, så dere må ha en finfin kveld alle sammen! 

Hvilkene planer har du for lørdagskvelden? 

- Silje Marie 

SNØEN ER HEREr det lov og ombestemme seg? for jeg vill absolutt ikke ha snø i stedet for regn allikevel, hadde vist glemt hvor jævlig mye kaldere det blir.. og ikke snakk om forsinkelsen på alle bussene.. Herregud at de ikke klarer å beregne ting bedre nå som vi har hatt snø og busser i flere år! får håpe ikke snøen blir så lenge i år. Ellers så gikk dagen min i ett i går, var på jobb først, også rett på glattkjøring så måtte gå uten mat i 10 timer i går, for ingen ga beskjed til meg om at jeg skulle bli der i 6 timer ca. Så det første jeg gjorde når jeg kom hjem var å hive meg rett på kjøleskapet, hehe.

I dag har jeg bare hvert på skolen og slappet av på sofaen lang under teppe, så ikke akkurat så spennende å skrive om. Ha en fin kveld videre alle sammen! 

Hva har du gjort i dag?

- Silje Marie 

TA MEG TILBAKE TIL..

 

Benidorm med den beste klassen ♥ Denne turen er en tur jeg aldri vill glemme sammen med mange herlige mennesker, tror ikke jeg kunne ha ønsket meg noen bedre folk å dra på tur med! 

 

Hovefestivalen med noen herlige folk♥ Ååå HOVE, sommer, drikking og festivallivet! som jeg savner det. Jeg dro på hove med noen gode venninner, men man blir alltid kjent med mange herlige mennesker. Jeg ser så frem til HOVE 2014 med de beste!

 

Aalborg med jentene mine♥ første gangen jeg var i Aalborg, og det var kjempe gøy og koselig med mange herlige minner, så blir absolutt ikke siste turen dit sammen!
Noe du savner? - Silje Marie 

GOD MORGEN/DAG

Halo fine blogg lesere og god søndag♥ nå har jeg nettopp stått opp og spist en kjempegod frokost med nystekte rundstykker med masse godt pålegg. Så nå slapper jeg bare av med Tarzan på tv-en, før jeg skal ut med familien senere og spise kinamat, namnam.

Jeg kjenner jeg gruer meg litt til jobb i morgen, ikke på grunn av folka og barna for de gjør at jeg trives utrolig mye, men til å stå opp tidlig og faktisk ikke sovne på jobb. Uff det hadde hvert så flaut, at jeg ikke vet hva jeg hadde gjort. Men det skal samtidig bli godt og bare få kommet i gang, med det siste halvåret og bare bli ferdig med skolen, sånn at jeg kan begynne å jobbe og tjene litt penger. Flere som starter på skolen eller jobb i morgen? 

- Silje Marie 

hva er vell døgnrytme

Nå har jeg nettopp spist litt nattmat og satt på CSI: Miami, med et stort håp om å bli trøtt etterhvert. Har selvfølgelig klart og snu døgnet mitt helt på hodet siden julaften, så jah nå klarer jeg ikke sovne før 5-6 tiden på natten uansett hvor hardt jeg prøver.. men får vell prøve videre med å lese i en bok eller i teori boka, finns vell ikke noe kjedeligere enn det. 

 

Flere som sliter med døgnrytmen? 

- Silje Marie 

GOD JUL
Tenkte bare å stikke innom for å ønske alle en riktig god jul, ligger fortsatt i morgen kåpen og ser på jule programmer/ filmer på tv'en, så er vell på tide å begynne å stelle seg nå! Håper alle får en fin kveld med familien og god mat ♥ 

- Silje Marie 

LILLE JULAFTENHeihei søte mennesker ♥

Akkurat nå så sitter jeg og leter etter noen julefilmer på netflix som jeg ikke har sett før, så tar gjerne i mot noen tips til noen gode julefilmer! Ellers i dag så har jeg hvert litt med Stine før hun startet på jobb, også har jeg ryddet og vasket litt. Så utenom det så har jeg vell egentlig bare hvert hjemme under pleddet og sett på masse julefilmer som har blitt sendt på tv'en. Men igjen kom gjerne med en (eller to, tre, fire, frem, seks..) julefilm tips til meg, da blir jeg glad!

Hva har du gjort i dag? 

- Silje Marie 

 

Julegavene i boks


Halo! Endelig er jeg ferdig med alle julegavene mine, og jeg kan bare nyte de neste dagene i desember med julefilmer, julemat, baking og julepynting med familien og vennene mine. Får juleferie i morgen, så i morgen er den siste dagen jeg må våkne til den grusomme vekkeklokka mi for i år.

I dag har jeg prøvd meg på å lage brente mandler, noe som ble et helt ok resultat etter en del styr, utrolig at noe med så få oppskrifter skal være så avansert, hehe! så ja, nå tenkte jeg å se hjemme alene 1, før jeg tar kvelden. Håper alle har fått en fin dag

Er du ferdig med julegavene? 

- Silje Marie 

The sun is back

Hei søte mennesker! Etter en lang stund med masse regn og kraftig vind, så dukket endelig solen opp igjen. Men jeg har selvfølgelig klart å bli syk igjen, så jeg har bare logget rett ut i sengen i dag, så tenkte jeg skulle begynne å se en serie som heter Orange is the new black, som jeg har hørt så mye bra om. Har du sett serien før? - Silje Marie 

JULEBORD

Halo! I går var jeg på julebord med praksisplassen og det var kjempekoselig, med masse god mat og drikke, og ikke minst bra underholdning. Så med andre ord ble det en vellykket kveld, med et par glass med vin for mye, he he.

I dag har jeg bare logget og slappet av, før det braker løs sammen med jentene mine i kveld. Har du hvert på julebord med jobben? 

- Silje Marie 

Frozen


Skikkelig kreativ jeg er med overskriftene for tiden, hehe håper jeg blir bedre på desnart altså. Men over til overskriften ja, nå har snøen "smeltet" til is allerede, så nå er det bare masse is ute og frost. Noe som gjør at det ikke frister å være ute så mye lengere, så dagene etter skolen går til å være sofagris og bare se på tv og sitte på dataen, IKKE BRA. Nå holder jeg faktisk på med å rydde og støvsuge litt, til det kommer ny sofa i morgen, har nemlig fått en helt grei sofa av kjæresten til Mamma helt gratis, og det sier man ikke nei til vist man har en slitt sofa stående på rommet, hehe. Men nå får jeg begynne igjen så jeg blir ferdig før jeg må legge meg.

 

- Silje Marie 

FULL STORM

Halo! I dag har det blåst opp til full storm her på Sørlandet, så jeg føler huset snart skal velte og strømmen kommer og gård som den vill, hater slikt vær, får da ender det bare med at jeg blir inne hele dagen.. De meldte egentlig snøstorm, men heldigvis begynte det bare å regne, så jeg håper snøen venter med å komme til 10-15 desember, for da er det jo bare koselig å få litt julestemning!  Ellers så har de siste dagene gått til full tentamen jobbing, og i går ble jeg endelig ferdig med den siste prøven, så nå kan jeg bare pakke ned skolebøkene for i år, og bare kose meg resten av adventstiden. Jeg tar også langhelg i dag med god samvittighet, så tenkte å sette på en film, men aner ikke hvilken, har nettopp sett ferdig prison break, så er det noen som har noen anbefalinger?  

Jeg tenkte å trekke ut noen blogger fra linkerunden i løpet av helgen, så det er fortsatt ikke for sent å melde seg på, du kan melde deg på HER! 

Hva har du gjort i dag, og er det storm hos deg også? 

- Silje Marie 

Tid for å slappe av

Jeeey, da var det endelig langhelg igjen, noe som vill si at det er tid for å sove lenge igjen og bare slappe av med noen fine venner! Har hatt en utrolig travel uke med mye jobbing og skolearbeid, så det er derfor jeg ikke har fått blogget noe, men nå er det helg igjen, så da er det tid til å ta opp kameraet igjen og ta masse bilder. Og i kveld så har jeg nettopp gått en tur med kjæresten, så nå blir det pizza og CSI: MIAMI. Ha en fin kveld videre søte lesere, jeg blir så utrolig glad for alle de fine kommentarene deres!♥


Flere som har hatt en travel uke? 

-Silje Marie 

Friday morning


Hei, nå har jeg nettopp våknet og spist en god frokost, så tenkte og snart dra ned for å trene litt. Skal prøve meg på å lage fårikål i dag, og det må jo koke i rundt 3 timer så ja, jeg må jo begynne ganske tidlig da. Så jeg får kommer igang sånn at jeg får trent litt. Ha en fin dag! 

Flere som har fri i dag?

- Silje Marie 

  

Øving


Hei, nå sitter jeg og prøver å komme igang på en oppgave, som er muntlig prøve eksamen. Har så vidt skrevet noe så håper jeg snart kommer igang, for skal ha den på Onsdag. Ellers så har jeg bare hvert på jobb i dag, og sovet. 

Hva har du gjort i dag?  - Silje Marie 

I'm freezing


Nå har alle bladene falt av fra trærne, og jeg bare skjenner i lufta at snøen er på vei. Har hvert helt grusomt kaldt i det siste, så får håpe snøen bare kommer snart, så jeg kan ta frem dressen min, selv om jeg ikke har lyst på snø før i desember da.

Har det kommet snø der du bor?  

- Silje Marie 
Silje Marie

Hei! Mitt navn er Emilie Solvang Oshaug, og jeg er ei 15 år gammel jente som lever livet i Molde by på nordvest landet. På bloggen min vil du kunne lese om min min hverdag som kommende videregåendeskole student, men også om klær, sminke, meninger, tips og triks og en hel rekke annet! Håper du vil følge meg videre!:-) Kontakt: emilieoshaug@hotmail.com
Kategorier

Arkiv

hits