Innkjøp

Mine siste innkjøp

Da var det søndag igjen, ukene går så utrolig fort og ikke snakk om helga, føler jeg kun rekker å komme hjem fra jobb på fredag også er det plutselig søndag kveld. Jaja, idag har jeg ihvertfall rokke å gjort mye, huset er ferdig rydda og vaska, jeg har fått satt på to maskiner med klær, tatt litt bilder og fått meg en god treningsøkt, så veldig fornøyd med meg selv idag, hehe. Nå sitter jeg i sofaen med grønnsakssuppe og venter på at farmen skal begynne. Håper alle har hatt en fin helg! 

Har handla meg masse nytt i det siste og jeg venter fortsatt på litt til i posten, wuups. Under her kan du se mine siste innkjøp. 

Jakke fra Only. Bare elsker den! 

Kjole fra Wish

Jumpsuit fra Wish, denne ble jeg veldig skuffet over egentlig, for den var ikke lik som den på bilde i det hele tatt.. 

Genser fra New yorker og shorts fra HM 

Dongeri jakke fra Bikbok 

Genser fra New yorker 

Selfielys og pass holder fra Wish 

Hva syns du om innkjøpene, noe du likte? 

New in: maxikjoleElsker den nye maxikjolen fra nelly, så nå er det bare å vente på en anledning til å bruke den.  Hva syns dere om kjolen? 

- Silje Marie 

JULEKJOLEN MIN


Endelig har jeg fått jule kjolen min, og jeg elsker den! var litt beskymra om den ville passe eller ikke siden det var størrelse S, men det gjorde den heldigvis. 

Hva syns du om kjolen, og har du funnet en julekjole? 

- Silje Marie 

Mine mac leppestifter


Jeg kjøpte meg to MAC leppestifter i Danmark for en liten stund tilbake, og jeg er kjempe fornøyd, så jeg skal så absolutt kjøpe noen flere vist jeg kommer over en MAC butikk. Men jeg aner ikke hvilken farge jeg har lyst på, er så mange å velge i mellom, har sett kjempe mange fine farger opp igjennom på forskjellige blogger, men husker ikke hva de heter, så noen som vet om en farge jeg burde prøve?    

Har du en MAC leppestift eller flere? I såfall i hvilken farge?

- Silje Marie 
Silje Marie

Hei! Mitt navn er Emilie Solvang Oshaug, og jeg er ei 15 år gammel jente som lever livet i Molde by på nordvest landet. På bloggen min vil du kunne lese om min min hverdag som kommende videregåendeskole student, men også om klær, sminke, meninger, tips og triks og en hel rekke annet! Håper du vil følge meg videre!:-) Kontakt: emilieoshaug@hotmail.com
Kategorier

Arkiv

hits