januar 2014

Verdens beste smoothie!

Er du glad i mango og jordbær? så må du bare prøve ut denne smoothie oppskriften! det du trenger er: 

frosne jordbær

frossen mango

Biola, enten den over her, eller jordbær eller aprikos. 

en halv banan

Ha oppi litt mere mango enn jordbær og en halv banan, også heller du oppi Biola sånn at det dekker bærene, også er det bare å mikse og viola(?) så er den klar for å drikkes! 

Har du en god smoothie oppskrift, som du vill dele med meg?

- Silje Marie 

 

min hverdagssminke

Hei dere  jeg har fått en del spørsmål om hvilken sminke jeg bruker til daglig, så da tenkte jeg å vise det i et innlegg her nå. Så jah, det over her er min daglige sminke når jeg først rekker å sminke meg, er en av de som liker å ligge og dra meg om morgenen, og heller stresse ned til bussen og spise i bilen, så er ikke så ofte jeg rekker å sminke meg, når jeg skal på skole eller jobb.

Hva syns du, bruker du noe av den samme sminken?

- Silje Marie 

Øve øve øve

Halo, i dag var jeg helt utslitt etter jobb, så det første jeg gjorde når jeg kom hjem var å sovne på sofaen i en til to timer. Men ja nå har jeg funnet frem teori boka igjen og gjør meg klar til å øve litt til, teori øving til bil må være noe av det kjedeligste jeg noen gang har gjort! Og motivasjonen er ikke helt på topp heller, så det går fortsatt treigt fremover.

De siste to dagene har jeg forresten logget rett ut med omgangssjuken, så jeg har ikke orket noe anna enn å ligge og dø i senga. Så nå håper jeg at jeg er ferdig med noen sykdommer på en stund med tanke om at jeg har hvert i gjennom, forkjølelse, influensa og omgangssjuken på under 3-4 uker. Men nok klaging, for nå skal jeg en liten tur ut med Maritha og Benedikte, før jeg skal kose meg resten av kvelden med frukt, teoriøving og kakao. 

Flere som sliter med motivasjonen til å lese på bilteorien?

- Silje Marie 

 

Vinnerne av linkerunden

Det var utrolig mange fine blogger som meldte seg på denne gangen også, men jeg valgte og linke 4 blogger, selv om det var veldig vanskelig og bare velge ut 4. Men jeg fikk definitivt noen nye blogger å lese og få inspirasjon fra. Anbefaler dere å ta en tur innom disse bloggene:


♥ leneid.blogg.no ♥


♥ fotomaritas.blogg.no ♥

 


♥ theresaso.blogg.no ♥

 


♥ judit.blogg.no ♥

 

Leser du noen av bloggene fra før av? 

- Silje Marie 

Lørdagen min

 

Halo!

Lørdagen min startet med en hard treningsøkt, som gjør at jeg ikke kan sette meg ned i dag, er så grusomt støl! Og etter treningsøkten ble det salat og shake. Planen var å bruke resten av kvelde på å lese i teoriboken, men det endte med at jeg leste en time eller to, også ble jeg med kjæresten min ut.. klarer ikke helt enda å sette meg ned å bruke ordentlig lang tid på teorien, så får ta og skjerpe meg i kveld og resten av uken!

Jeg trekker vinnerne av linkerunden i kveld, så det er fortsatt mulig å melde seg på HER! 

 

Hva gjorde du i går? 

- Silje Marie 

I just love Fridays

Hei dere  I dag startet jeg dagen med min standard helge frokost, nemlig PANNEKAKER♥♥ åå jeg bare elsker de, prøvde å bruke havre mel i stedet for vanlig mel også, og det var kjempe godt, så nå er de enda sunnere! jeg har også hvert på kjøretime i dag, som gikk helt greit, selv om jeg hater den snøen, for jeg blir så ekstra unødvendig stressa når det er snø kaos ute, menmen. Nå holder jeg på å rydde og vaske litt, og skal snart begynne på taco, så blir det lesing på bilteorien resten av kvelden.. Ha en superfin fredag alle sammen!  

Hvilke planer har du i dag/kveld? 

- Silje Marie 

 

Antrekk - 230114

Skjorte Cubus    Bukse Bik bok    Klokke CMYK    Armbånd H&M

Hva syns du om antrekket? 

- Silje Marie 

Wednesday nightHeihei! ♥

Nå har jeg nettopp hvert ute med Maritha en liten tur, og ellers i dag så har jeg egentlig bare hvert på skolen og hatt en alt for lang powernap. Jeg har hvert syk i noen dager nå, og føler meg fortsatt ikke helt frisk, så det er ikke noe spennende å skrive om. Jeg har forresten satt i gang en linkerunde, som du kan melde deg på HER! 

Flere som har blitt syke & noen film tips? 

- Silje Marie 

 

LINKERUNDE!

Hei, tenkte å ha en ny linkerunde siden det er så mange fine blogger der ute, jeg linker mellom 3 og 5 blogger. Det eneste du trenger å gjøre for å være med på linkerunden er å skrive "jeg er med". De som blir valgt vil få 1 eller 3 bilder fra bloggen sin lagt ut her, så vist du melder deg på, så sier du også ja til at jeg får lov til å ta bilder fra bloggen din. Lykke til! // AVSLUTTET

- Silje Marie 

Miss the summer

Jeg er nok ikke den eneste som savner sommeren nå? vinteren er jo litt koselig i akkurat desember måned når julepynten blir hengt opp, og du håper på å få julefølelse. Men ellers så syns jeg at vinteren bare er en stor depresjons måned, med mørke, kalde og ensomme dager, dagene blir så lange når man bare får 3 timer med dagslys nesten. Og akkurat nå så er vi nesten snødd igjen, så det er omtrent umulig og komme oss noen vei, så håper vertfall det kan slutte å snø snart, så vi kan ha litt glede med snøen og komme oss ut. Blir litt mye klaging her og der på snøen nå, men ett sted må man jo få ut frustrasjonen sin.

I dag skal jeg bare slappe av med kjæresten min, og se på bloggerne når det begynner. Tipper han ikke blir så fornøyd med det, men de 30-40 minuttene får han bare overleve, hehe! Tenkte kanskje å starte en ny linkerunde i kveld eller i morgen, siden det finns så mange fine blogger der ute, så følg med! Men nå er det lasagne til middag, nam! 

 

Flere som savner sommeren & hvilke planer har du i dag? 

- Silje Marie 

Don't let it snow

Nå er det hvert fall 1 meter snø her ute, som vi har fått på under en uke, og det skal komme en halv meter til i helgen, så ja. ÆSJ sier vi da, jeg syns det er greit med 10 cm, så det kan bli litt hvit og fint ute, men ikke mer enn det! i kveld skal jeg spise en god middag sammen med familien, før jeg reiser videre til kjæresten min, eller på en fest sammen med noen venninner, så dere må ha en finfin kveld alle sammen! 

Hvilkene planer har du for lørdagskvelden? 

- Silje Marie 

TACO FREDAG

Hei dere ♥ Nå har jeg nettopp laget taco til middag som dere kan se, og har funnet frem til sofaen igjen, har logget rett ut i 2 dager nå med influensa, så håper det kommer et mirakel over natten som gjør meg helt frist, så jeg kan være med jentene mine ut i morgen. Noen som har noen tips til å bli fortere frisk enn å pøse på med C-vitaminer og appelsinjuice? Hvilkene planer har du i kveld? 

- Silje Marie 

Svar på spørsmålsrunden

 

Hvor redigerer du bilder?

Jeg redigerer bildene mine på pixlr/edior og pixlr/express


Hva syns du om at lotte.femelle.no har laget et gratis design som nesten er prikk likt på ditt design?

Dette er noe mange av dere har lurt på, men Lotte spurte meg før hun la det ut om det var greit for meg, og da svarte jeg ja. Men skulle kanskje ønske nå at jeg hadde spurt om hun kunne ha hatt en annen overskrift, eller farge, eller gjort det litt mer annerledes så det ikke hadde hvert så likt ;)

Planer for fremtiden?

Planen for fremtiden er å få fagbrevet, å få meg en jobb etter det, og få flyttet ut til mitt eget sted. Også har jeg veldig lyst på barn da mellom en alder av 20-25 år.

Hvorfor blogger du?

Jeg blogger fordi jeg liker det, og fordi jeg liker å kunne få respons og fine tilbake meldinger på ting jeg trenger hjelp til og generellt alle innleggene mine. Jeg blogger også får å lage meg en egen "dagbok" som jeg kan se tilbake til senere i livet.  

Interesser?

Jeg har ikke så veldig mange interesser lengere, men jeg liker å ta bilder, se på filmer, være med venner og trene.  

Favoritt farge,film,bok,skole fag,navn..

Favoritt fargene mine er grå, svart, hvit, vinrød og sånn farge som er en blanding av rosa og lilla.

Favoritt film må nesten bli alt av Disney filmer, hehe.

Favoritt bok, hmm nå har ikke jeg lest så mange bøker i mitt liv, hehe uups. Men jeg er veldig glad i den Regines bok- en ung jentes siste ord.  

Favoritt fagene mine på skolen er gym, PTF, helsefremmende, kommunikasjon og samhandling og yrkesutøvelse.

Favoritt navn er Ine Emilie, Nadia og Thea foreløpig, har ingen gutte navn enda, som jeg liker veldig godt.

Hvor har du vært på ferie?

Jeg har hvert i Paris, London, Danmark, Sverige, Polen, Tyskland, Mallorca, Kypros, Spania, Gran Canaria og Singapore.  Har hvert i Spania og Gran Canaria flere ganger.


 

Kjæreste?

ja :) 

Beskriv deg selv med tre ord?

Haha uff, hater sånne spørsmål, det er jo så vanskelig å svare på, hmmm.. kjempesjenert, omsorgsfull og streng/forventningsfull. 

Drømme reisemål?

Jeg har veldig lyst til å reise til Maldivene, Miami, Mexico eller California!

Hvilken blogger må du innom hver dag?

Jeg må innom, Marenviks, Voeblogg, L0ve, Krisssy, Andreabadendyck, Annais og Cecce. Må innom veldig mange andre blogger også, men de kommer jeg ikke på nå.

Hvorfor begynte du å blogge?

Det startet vell egentlig med at jeg leste veldig mange andre blogger, også hadde jeg lyst til å lage en selv, så da gjorde jeg det.

Favoritt film?

Favoritt filmen min akkurat nå må vell bli FROST.

Hvem er dine forbilder?

Jentene I Victoria?s secret og Selena Gomez


Adriana Lima♥♥

Is eller sjokolade?

IS!

Hva gjør du på fritiden?

På fritiden er jeg ute med venner eller kjæresten, ser på tv eller film og trener.

Hva er det beste du vet om?

Det beste jeg vet må være å legge meg til et ny vasket rom, med nytt sengetøy og være ny dusjet, åå det er bare helt HERLIG! Eller komme hjem etter å ha godt i snøstorm i flere timer fra butikken, også ta en lang og varm dusj, og hoppe rett i kose dressen. 

Hvilket kamera bruker du?

Jeg bruker Canon eos 1100D med 50mm f1.8 objekt.

Er du bare 17år?

Nei, jeg fyller 19år i sommer.

Hva er din naturlige hårfarge?

Min naturlige hårfarge var brunt/ lysebrunt om vinteren også blondt/mørkeblondt om sommeren.

 

 

 - Silje Marie 

KVELDSKOS

Hei dere ♥ Nå har jeg fått rigget meg til på sofaen med litt god saker, føler meg ikke noe i form i dag, så jeg blir nok bare liggene resten av kvelden med et parr filmer, og noen lekser jeg må få gjort. Flere som begynner å bli/føle seg syke?

- Silje Marie 

NY HEADER

Da var det på tide med en liten endring i designet igjen, siden den gamle headeren var veldig juleaktig. Headeren er laget av flinke Sara, så tuusentakk Sara! bloggen hennes kan du finne HER! 


// Den gamle

 


// Den nye 

 

Hva syns du om den nye headeren? 

- Silje Marie 


SNØEN ER HEREr det lov og ombestemme seg? for jeg vill absolutt ikke ha snø i stedet for regn allikevel, hadde vist glemt hvor jævlig mye kaldere det blir.. og ikke snakk om forsinkelsen på alle bussene.. Herregud at de ikke klarer å beregne ting bedre nå som vi har hatt snø og busser i flere år! får håpe ikke snøen blir så lenge i år. Ellers så gikk dagen min i ett i går, var på jobb først, også rett på glattkjøring så måtte gå uten mat i 10 timer i går, for ingen ga beskjed til meg om at jeg skulle bli der i 6 timer ca. Så det første jeg gjorde når jeg kom hjem var å hive meg rett på kjøleskapet, hehe.

I dag har jeg bare hvert på skolen og slappet av på sofaen lang under teppe, så ikke akkurat så spennende å skrive om. Ha en fin kveld videre alle sammen! 

Hva har du gjort i dag?

- Silje Marie 

Spørsmålsrunde

Jeg tenkte det var på tide å ha en spørsmålsrunde nå, siden jeg ikke har hatt noen spørsmålsrunde på denne bloggen før. Så er det noe du lurer på? 

- Silje Marie 

Pancakes - gotta love them

God morgen! Jeg har blitt helt avhengig av marenviks sine pannekaker, for de er jo bare helt super gode! så lager de så ofte jeg kan og får tid. I dag skal jeg bruke søndagen på å trene, Vaske hos broren min, rydde og vaske litt på rommet mitt og se på bloggerne, så får vell bare komme i gang vist jeg skal rekke alt. Ha en fin søndag alle sammen! 


Hva skal du i dag? 

- Silje Marie 

DAGENS ANTREKK


Jakke Sheinside   Skjerf Cubus   Genser Veromoda   Bukse Polen

 

Hva syns du om antrekket?

- Silje Marie 

Da var jeg i gang

 

 Heihei! Da var jeg i gang med det ene nyttårsforsettet mitt, som er det å bli sunn! (eller i hvertfall sunnere) Så nå skal jeg begynne å spise mye sunnere og unngå alt av godterier i uke dagene. Det å spise sunt har egentlig aldri hvert et stort problem for meg, for jeg liker utrolig mye forskjellig som er sunt, men det å la være og spise masse usunt, er vell det store problemet mitt.. Er så alt for glad i potetgull og små godt og alt av godteri som finnes! og det er liksom så mye billigere også, enn å kjøpe en haug med forskjellige frukter og sånt for å lage noe kos.

Men ja, jeg har klart meg uten godteri i 3 dager nå og det er jo en liten start? Eller hva. Men målet er selvfølgelig å holde meg fram til sommerferien, så nå er det bare og finne frem trenings tøyet igjen, og komme 100% i gang. 

 

Ellers i dag så har jeg bare hvert en liten tur med Maritha og Benedikte og hvert på skolen. Jeg fikk endelig lang helg i dag, som jeg virkelig trengte! har hvert en grusom uke med lite søvn, så i morgen kan jeg sove LENGE. 

Flere som har ett mål om å bli sunnere i år? 

- Silje Marie 
TA MEG TILBAKE TIL..

 

Benidorm med den beste klassen ♥ Denne turen er en tur jeg aldri vill glemme sammen med mange herlige mennesker, tror ikke jeg kunne ha ønsket meg noen bedre folk å dra på tur med! 

 

Hovefestivalen med noen herlige folk♥ Ååå HOVE, sommer, drikking og festivallivet! som jeg savner det. Jeg dro på hove med noen gode venninner, men man blir alltid kjent med mange herlige mennesker. Jeg ser så frem til HOVE 2014 med de beste!

 

Aalborg med jentene mine♥ første gangen jeg var i Aalborg, og det var kjempe gøy og koselig med mange herlige minner, så blir absolutt ikke siste turen dit sammen!
Noe du savner? - Silje Marie 

LESE DIN BLOGG?

Hei igjen! akkurat nå så har jeg ingenting å gjøre, så tenkte å lese noen blogger, det eneste du trenger å gjøre er og legge igjen en kommentar med bloggadressa di på. Så kommenter dette innlegget vist du vill at jeg skal lese bloggen din

- Silje Marie

GOD MORGEN/DAG

Halo fine blogg lesere og god søndag♥ nå har jeg nettopp stått opp og spist en kjempegod frokost med nystekte rundstykker med masse godt pålegg. Så nå slapper jeg bare av med Tarzan på tv-en, før jeg skal ut med familien senere og spise kinamat, namnam.

Jeg kjenner jeg gruer meg litt til jobb i morgen, ikke på grunn av folka og barna for de gjør at jeg trives utrolig mye, men til å stå opp tidlig og faktisk ikke sovne på jobb. Uff det hadde hvert så flaut, at jeg ikke vet hva jeg hadde gjort. Men det skal samtidig bli godt og bare få kommet i gang, med det siste halvåret og bare bli ferdig med skolen, sånn at jeg kan begynne å jobbe og tjene litt penger. Flere som starter på skolen eller jobb i morgen? 

- Silje Marie 

hva er vell døgnrytme

Nå har jeg nettopp spist litt nattmat og satt på CSI: Miami, med et stort håp om å bli trøtt etterhvert. Har selvfølgelig klart og snu døgnet mitt helt på hodet siden julaften, så jah nå klarer jeg ikke sovne før 5-6 tiden på natten uansett hvor hardt jeg prøver.. men får vell prøve videre med å lese i en bok eller i teori boka, finns vell ikke noe kjedeligere enn det. 

 

Flere som sliter med døgnrytmen? 

- Silje Marie 
Silje Marie

Hei! mitt navn er Silje Marie er 17år og kommer fra sørlandet, og bloggen min handler om alt mulig egentlig, som hverdagen, innkjøp, antrekk, fotografi OSV. Er det noe du lurer på så er det bare og spør meg. Koselig om du legger meg til som venn! ♥
Kategorier

Arkiv

hits