februar 2014

HELGEN MIN

På fredag var jeg på død snø 2 på kino med sikkert 15 gutter, og det var kjempe kleint, alle guttene kjenner hverandre inn og ut, mens jeg ikke er venn med alle lengere, på grunn av ting som har skjedd.. så ja, jeg stod der som en totalt idiot bak hele gjengen, så seriøst ut som jeg var en sånn desperat tulling som trengte seg på første gjengen jeg så, for at det skulle se ut som jeg hadde noen venner.... men jaja, haha herregud, man lærer av sine flauser også eller? og jeg drar ikke på kino igjen uten en jente venninne! Men død snø 2 var i vertfall kjempegøy, så anbefaler alle å se den vist du likte 1eren!

På lørdag var jeg sjåfør sammen med en kompis, og det var koselig det, helt til jeg ble kastet fra bil til bil, fordi han jeg kjørte med måtte ha plass til 4 stykker, haha var ikke med på å kjøre noen som drakk.. uff og det var også gørr KLEINT, jeg er jo så sjenert av meg, at det ikke skulle hvert lov! og når man føler at de man må sitte på med egentlig ikke vill ha deg på, blir det ikke noe bedre. Haha er det nå jeg bare burde ta hintet? GLEDER meg noe helt sykt til jentene mine kommer hjem igjen, så jeg har noen å være med, for denne helgen/ uken har bare hvert helt BLÆÆH. (Skriver bare det jeg føler, kan hende jeg er helt på jorde, og de faktisk ville ha meg med)

I dag har jeg nettopp hatt en god frokost med hjemmelaget eggesalat, og ny stekte rundstykker, så nå blir det Disney filmer, frem til bloggerne begynner. Ellers så har jeg ikke noen andre planer i dag enn og bare slappe av, og manne meg opp til jobb i morgen.  

 

Noen flere som føler at de "trenger seg på" av og til? Hva har du gjort i helgen? 

- Silje Marie 

My favorite breakfast

I dag orket jeg endelig og stå opp fra senga, så da var det pannekaker som stod på menyen! nam, jeg bare elsker disse frokost pannekakene! ellers så har jeg funnet fram til sofaen og Disney Channel igjen, så blir det kanskje en sjapp tur til arendal senere i dag, sammen med Marie. 

Hva er din favoritt frokost? 

- Silje Marie 

INFLUENSA IGJEN

Eller influensa og influensa, jeg vet egentlig ikke hva jeg har blitt smitta med nå, kanskje en kraftig forkjølelse.. det jeg er sikkert på er vertfall at jeg føler meg helt jævlig, orker ingenting! Så ligger rett ut nå, og bare gleder meg til jeg får sove. 

Har forresten fått meg en ny header, som er laget av flinke Ida!  hun er også kjempeflink med design, og har laget mange fine gratisdesign. Hva syns du om headeren? Har du blitt syk? 

- Silje Marie 

Laange dager

Jeg merker at dagene for tiden og spesielt på skolen, går like treigt som en snegle langs veien en sommer! motivasjonen er på bunn, og jeg er redd jeg ikke orker og fullføre dette halvåret.. lærerne har alt for store forventninger for meg, når det gjelder ting jeg hater å gjøre! som det å ha noe muntlig, åherregud!! det er noe av det verste jeg vet, og jeg får en helt ubeskrivelig grusom følelse i meg, når jeg må stå der foran mange andre mennesker som jeg nesten ikke kjenner engang, som kun sitter der og ser på meg.. noen andre som vet akkurat hva jeg snakker om, som har den samme følelsen? 

Men over til noe mer positivt! I helgen hadde jeg en knall gøy helg sammen med de aller beste folka, har ikke hatt det så gøy på lenge, hehe. Ble først et lite fors sammen med jentene, før vi dro videre på fest hvor mange gode venner var. Så ble det en avslappende slutt på helgen sammen med mamma dagen etterpå, med kinamat og film, bare elsker helgene og ferier! 

Hva syns du om bildene? 

- Silje Marie 

Wants from sheinside

HER // HER // HER 


HER // HER // HER HER // HER // HER 

Noe du likte? - Silje Marie 
Silje Marie

Hei! mitt navn er Silje Marie er 17år og kommer fra sørlandet, og bloggen min handler om alt mulig egentlig, som hverdagen, innkjøp, antrekk, fotografi OSV. Er det noe du lurer på så er det bare og spør meg. Koselig om du legger meg til som venn! ♥
Kategorier

Arkiv

hits