mars 2014

Noen solfylte dager


Halo! sorry for lite blogging, men det har hvert 3 dager med super fint vær her på sørlandet, så da kan man nesten ikke sitte inne, og bruke masse tid på bloggen! Ellers så har jeg hatt en kjempe koselig og morro helg, med litt godt i glasset på fredagen, også ble det biff og stryking av merker på russebuksa på lørdag, sammen med Maritha og Benedikte, så nå er russebuksene klare for russetiden.

I dag har det også hvert super fint vær, så da var det bare å få på solbrillene og komme seg ut, så vi endte opp med å rydde og vaske bilen til Maritha både på utsiden og innsiden, så nå er den skinnende ren! 

Hva har du gjort i helgen? 

- Silje Marie 

LAPPEN!!


Gjett om jeg er i lykkerus nå da! hihihi, jeg hadde oppkjøring på morgenen i dag og den klarte jeg heldigvis å bestå, så jeg har smilt fra øre til øre i dag! åå så deilig og være ferdig med alt. Så ja, jeg fikk ikke blogget noe i går for nervene mine var helt ukontrollerende, har ikke sove på 2 netter nesten, rart at man kan grue seg så til noe. Er forresten bil lappen jeg har bestått, vist noen lurer :)

Har du lappen, eller holder du på?

- Silje Marie 

 

Vinnerne av linkerunden

Det var utrolig mange fine blogger som meldte seg på, og jeg sleit veldig med å velge hvilkene blogger jeg skulle velge denne gangen. Men jeg valgte å linke disse 4 bloggene under her, og jeg har definitivt noen nye blogger å lese og få inspirasjon fra nå. Anbefaler dere å ta en tur innom disse bloggene:


sigr.blogg.no

 


sarasfoto.blogg.no

 


elibk.blogg.no

 


girlp0wer.blogg.no

 

Hva syns du om bloggene, leser du noen fra før? 

- Silje Marie 

Dag2 i OsloHalo, da var jeg endelig hjemme igjen etter en super lang og stressende kø, på grunn av en ulykke. 

I går dro vi først en tur til byen, hvor jeg fikk handlet meg en ny dr denim bukse og 2 bher, og etter en tur rundt i noen butikker dro vi på Egon og spiste. Jeg klarte selvfølgelig og glemme kameraet mitt den ene dagen jeg tenkte å få tatt litt bilder, TYPISK! så da brukte jeg bare noen bilder her som er fra en annen gang vi var på Egon, spiser alltid det samme, så kanskje på tide å prøve noe nytt, hehe. Etter vi hadde spist ferdig, tok vi turen tilbake til Synne og de, hvor vi slappet litt av, før jeg og Synne dro på kino og så Anchorman, utrolig morsom film som anbefales! og resten av kvelden gikk til litt tv titting og godteri før vi tok kvelden. 

I dag startet dagen med en god frokost, før jeg måtte stelle meg og pakke ferdig, så vi fikk ikke gjort så mye idag, bortsett fra å ta en runde Buzz før vi måtte dra. 

Hvordan var din lørdag? 

- Silje Marie 

Gårsdagen i Oslo

Heihei! Nå har jeg sikkert brukt 2 timer på å få redigert bildene og få lagt dem inn her, så med andre ord så er ikke nettet her helt på tipp topp.

Gårsdagen startet med en evig lang kjøretur, før vi endelig var fremme i Oslo, og da dro vi rett hen på polet for å få handlet inn litt godt å drikke, før vi lagde våre egne hjemmelaga pizza. Etter vi hadde fått spist og pratet litt, skulle vi videre på kostymeparty, så vi måtte få stelt oss og finne ut hva vi ville være, og vi endte opp med indianere, som dere kan se, håper vertfall dere ser det hehe. 

Hva syns du om bildene og kostymene? 

- Silje Marie 

Pakka og klar

Heisann! Dagen i dag har gått til å pakke, og gjøre litt andre små ting, reiser en tur til Oslo i morgen. Gleder meg sååå til og bare komme meg litt vekk, og dra inn til storbyen og treffe 4meningen min Synne igjen. Nå skal jeg ut en tur med Maritha før jeg må få lagt meg, skal nemlig kjøre inn til Oslo i morgen, skjønner dere..

 

Hadde egentlig tenkt til å kåre vinnerne av linkerunden i dag, men tviler på at jeg rekker det, så da kommer det i løpet av helgen eller på mandagen, så dere kan fortsatt melde dere på! Og her kommer det litt inspirasjons bilder av sommeren:

Flere som skal til Oslo i helgen? 

- Silje Marie 

Russetøyet har kommet!

I går fikk jeg endelig melding om at Russetøyet mitt var kommet, og jeg var helt i ekstase! haha, selv om jeg ikke hadde bestilt noe anna tøy, som jeg kunne begynne å gå med nå før russetiden. Har en liten følelse på at jeg kommer til å angre, på at jeg ikke bestilte en joggebukse eller hettegenser, men jeg får bare la det gå.. har ikke penger til det, så da er det ikke så mye man kan gjøre?. Gleder meg så til å begynne å stryke på merkene og gjøre buksa helt ferdig og klar til bruk! har telt ned dagene til russetiden i et halvt år nå, og nå er det bare en måned igjen, jeeii!! 

 I dag har jeg hvert på kjøretime igjen, og det begynner å nærme seg slutten nå, gleder meg så til jeg bare er helt ferdig med lappen! Ellers så har jeg ingen anelse om hva jeg skal finne på, blir vell til at jeg og Maritha møtes og kjeder oss sammen, som vanlig, eller så blir det frustrerte fruer. 

Jeg har forresten startet en ny linkerunde, som du kan melde deg på HER!!

Flere som skal være russ i år? 

- Silje Marie 

NY LINKERUNDE!

Halo! jeg har ikke fått tatt noen nye "selfie" bilder enda, så tenkte jeg kunne kjøre på med en ny linkerunde, vist noen er interessert i det? jeg linker mellom 3 og 5 blogger, og det eneste du trenger å gjøre for å være med på linkerunden, er og skrive "jeg er med". De som blir valgt vil få 1 eller 3 bilder fra bloggen sin lagt ut her, så vist du melder deg på, så sier du også ja til at jeg får lov til å ta bilder fra bloggen din. AVSLUTTA

 - Silje Marie 

DAGENS ANTREKK


Skjerf Cubus    Genser Cubus    Skinn/dongeri jakke Danmark?    Bukse Only 

Sorry for mobilbilder, men fikk ingen brae bilder med kameraet mitt i dag, alle ble uklare og skurrete, så da endte jeg opp med å bruke mobilen min isteden for, som er enda dårligere nesten, hehe! bra valg.. men men, har enda ikke fått kommet meg opp fra senga, så ser veldig mørkt ut, angående trening i dag.. så får se hva som skjer utover kvelden. Akkurat nå så sitter jeg og nerder meg foran PC-en og tv-en med frustrerte fruer J  

Hva syns du? 

- Silje Marie 

Frokosten er servert

God morgen ♥ Nå har jeg nettopp våknet og laget verdens beste frokost, nemelig "banan" pannekaker, bare elsker de! Så nå tenkte jeg å snart ned og trene litt, før det blir litt vasking og rydding av rommet mitt igjen, greit å få gjort sånne kjedelige, men nødvendige oppgaver når man først har mye tid til overs. 

 

VINTERFERIEDe siste dagene/ukene har gått til mye skolearbeid, men på fredag fikk jeg endelig vinterferie! trengtes virkelig kjente jeg, så startet fredagen med kjøretime, før jeg tilbragte kvelden med kusinene mine og Petter. Den ene kusina mi går på skole i Elverum nå, så det er ikke mye jeg ser henne lengere... Men hun kom endelig hjem en tur igjen, så hun har hvert her en uke og dro i dag igjen. Lørdagen var jeg ute på nye eventyr med jentene mine, he he.. ble litt av en kveld! så dagen i dag har bare gått til å slappe helt av. Ellers så tenkte jeg å begynne å se frustrerte fruer på nytt, jeg bare ELSKER den serien, så blir nok en lang natt. 

Flere som har vinterferie?

- Silje Marie 
Silje Marie

Hei! mitt navn er Silje Marie er 17år og kommer fra sørlandet, og bloggen min handler om alt mulig egentlig, som hverdagen, innkjøp, antrekk, fotografi OSV. Er det noe du lurer på så er det bare og spør meg. Koselig om du legger meg til som venn! ♥
Kategorier

Arkiv

hits