august 2017

Red lips

I det siste klarer jeg nesten ikke gå med sminke uten leppestift, for mange av dere sminke glade så har nok dere hatt det sånn lenge. Men jeg har nettopp lært meg å sette på falske øyevipper uten og lime sammen hele øyet, hehe.. jeg er så ekstremt dårlig på å sminke meg, det er like deprimerende hver gang jeg ser gutter sminke seg som noen proffe makeup artister, å ja jeg er gørr sjalu, hvor lærer de seg det?! 

Denne helga har endelig samboeren min kommet hjem fra jobb reise, så nå er det bare å nyte uka mens han er hjemme. Skal prøve meg på hjemmelaga lasagne ikveld så satser på at det blir bra! Men nå skal jeg ta meg en joggetur før det blir god mat og sofaen resten av kvelden.

Hva syns dere om røde lepper? 

Sommerfølelse

Denne helgen har smilt skikkelig. det har hvert superfint vær her nede på sørlandet, jeg har henta den nye bilen jeg kjøpte forrige helg, fått ordna masse, spist god mat ute på restaurant, fått tatt en skikkelig hus vask og rydda og fått trent. Så deilig å få så mye unna gjort og så deilig og endelig ha litt sommerfølelse. Man merker fort hva fint vær gjør med humøret ditt! får håpe det blir flere dager/helger som denne nå i slutten av august, hvor man enda kan få brukt sommerklærne en siste gang før høsten kommer! Nå får jeg finne frem treningstøyet å starte dagen med en joggetur. Ha en fin søndag alle sammen. 

Hva har du gjort i helgen? 

Snart en ny uke.

Da er det søndag igjen. Uka går så fort! og spesielt helgene.. 

Legg igjen en kommentar så tar jeg en titt innom bloggen din. Du må gjerne komme med tips til andre blogger som er bra. 
Silje Marie

Hei! mitt navn er Silje Marie er 17år og kommer fra sørlandet, og bloggen min handler om alt mulig egentlig, som hverdagen, innkjøp, antrekk, fotografi OSV. Er det noe du lurer på så er det bare og spør meg. Koselig om du legger meg til som venn! ♥
Kategorier

Arkiv

hits