november 2013

Juleinspo


Nå er det snart desember, og jeg gleder meg bare mer og mer til juletiden, det må være den kosligste måneden i året sammen med familien. Gleder du deg til jul? 

- Silje Marie

JULEKJOLEN MIN


Endelig har jeg fått jule kjolen min, og jeg elsker den! var litt beskymra om den ville passe eller ikke siden det var størrelse S, men det gjorde den heldigvis. 

Hva syns du om kjolen, og har du funnet en julekjole? 

- Silje Marie 

DAGENS ANTREKK

 

Halo! I dag prøvde jeg å lage fårikål for første gang, og det smakte kjempe godt! så heldigvis ble det en vellykket middag etter å ha ventet i 2 1/2 time. Ellers i dag så har jeg ikke gjort så mye, begynte å føle meg dårlig på morgenen i dag og det har bare blitt verre og verre utover dagen, så da måtte jeg droppe planene mine i dag, og heller slappe av på sofaen, så håper på en ny og mye bedre dag i morgen. Her er dagens antrekk: 

Bukse Ginatricot   Genser Bikbok   Sko Dine sko   Skjerf H&M 

Hva syns du om antrekket? 

- Silje Marie 

Tid for å slappe av

Jeeey, da var det endelig langhelg igjen, noe som vill si at det er tid for å sove lenge igjen og bare slappe av med noen fine venner! Har hatt en utrolig travel uke med mye jobbing og skolearbeid, så det er derfor jeg ikke har fått blogget noe, men nå er det helg igjen, så da er det tid til å ta opp kameraet igjen og ta masse bilder. Og i kveld så har jeg nettopp gått en tur med kjæresten, så nå blir det pizza og CSI: MIAMI. Ha en fin kveld videre søte lesere, jeg blir så utrolig glad for alle de fine kommentarene deres!♥


Flere som har hatt en travel uke? 

-Silje Marie 

Mine mac leppestifter


Jeg kjøpte meg to MAC leppestifter i Danmark for en liten stund tilbake, og jeg er kjempe fornøyd, så jeg skal så absolutt kjøpe noen flere vist jeg kommer over en MAC butikk. Men jeg aner ikke hvilken farge jeg har lyst på, er så mange å velge i mellom, har sett kjempe mange fine farger opp igjennom på forskjellige blogger, men husker ikke hva de heter, så noen som vet om en farge jeg burde prøve?    

Har du en MAC leppestift eller flere? I såfall i hvilken farge?

- Silje Marie 

DAGENS OUTFIT

God morgen søte lesere♥ da var jeg ferdig stelt, og er klar for en liten tur ned til byen, før jeg skal i familie bursdag. Etter bursdagen, så skal jeg ut med Maritha og Benedikte, så dette blir nok en koselig dag. I går så dro jeg forresten til Helene på kvelden, og vi hadde en kjempe koselig kveld med vin, kjeks og ost, med barbie film og jente snakk, hehe. Ha en fin lørdag videre! 

Hva skal du i dag & hva syns du om antrekket? 

- Silje Marie 

Friday morning


Hei, nå har jeg nettopp våknet og spist en god frokost, så tenkte og snart dra ned for å trene litt. Skal prøve meg på å lage fårikål i dag, og det må jo koke i rundt 3 timer så ja, jeg må jo begynne ganske tidlig da. Så jeg får kommer igang sånn at jeg får trent litt. Ha en fin dag! 

Flere som har fri i dag?

- Silje Marie 

  

Selvportett


Hei søte lesere, da var jeg endelig ferdig med å skrive selve oppgaven, etter å ha sittet i nesten hele dag og skrevet, var en tur med Ida på kinarestaurant, ellers så har vi bare jobbet med oppgaven. Så nå må jeg bare skrive det over på stikkord arket mitt, og øve på det i hele kveld, så det blir nok en sen kveld, men sånn går det når man ikke begynner på oppgaver før. Skal ikke opp før kl 2 i morgen da heldigvis, så får god tid i morgen på å øve HELDIGVIS. Men nå må jeg få printet ut arkene og begynt på hjelpearket, håper alle har hatt en fin tirsdag!

Hva syns du om bildene?  

- Silje Marie 

Øving


Hei, nå sitter jeg og prøver å komme igang på en oppgave, som er muntlig prøve eksamen. Har så vidt skrevet noe så håper jeg snart kommer igang, for skal ha den på Onsdag. Ellers så har jeg bare hvert på jobb i dag, og sovet. 

Hva har du gjort i dag?  - Silje Marie 

I'm freezing


Nå har alle bladene falt av fra trærne, og jeg bare skjenner i lufta at snøen er på vei. Har hvert helt grusomt kaldt i det siste, så får håpe snøen bare kommer snart, så jeg kan ta frem dressen min, selv om jeg ikke har lyst på snø før i desember da.

Har det kommet snø der du bor?  

- Silje Marie 

Ny blogg!

Velkommen til blogg.no! :)

Dette er det aller første innlegget i din nye blogg. Her vil du finne nyttig informasjon, enten du er ny som blogger eller har blogget før.

Trenger du litt starthjelp finner du våre hjelpesider her: http://faq.blogg.no/, og vår engasjerte supportavdeling er tilgjengelig (nesten) 24/7.

Bloggen
Ønsker du å gjøre den nye bloggen din litt mer personlig anbefaler vi at du fyller ut profilinfo, og velger et design som passer til deg. Vil du bare komme i gang med bloggingen kan du starte et nytt innlegg.

Hashtags
Blogg.no bruker hashtags for å samle innlegg som handler om samme tema. Hashtags gjør det lettere å finne innlegg om akkurat det temaet du søker. Du kan lese mer om hashtags her: http://hashtags.blogg.no/

Andre nyttige sider
Infobloggen: http://info.blogg.no/
Vårt regelverk: http://faq.blogg.no/infosider/retningslinjer.html
Vilkår for bruk (ToS) og integritetspolicy: http://faq.blogg.no/?side=omoss

Nå som du har lest dette innlegget kan du redigere det eller slette det. Vær dog oppmerksom på at det alltid må være minst ett innlegg i bloggen for at den skal fungere - det er for eksempel ikke mulig å redigere designet uten at det finnes innlegg i bloggen.

Når du skal logge inn neste gang kan du gjøre det fra vår forside på http://blogg.no/.

 

Vi håper du vil trives hos oss!

hilsen teamet bak
blogg.no

 

blogg.no | logg inn | hjelp | regelverk | vilkår | om oss | kontakt oss | infobloggen

 
Silje Marie

Hei! mitt navn er Silje Marie er 17år og kommer fra sørlandet, og bloggen min handler om alt mulig egentlig, som hverdagen, innkjøp, antrekk, fotografi OSV. Er det noe du lurer på så er det bare og spør meg. Koselig om du legger meg til som venn! ♥
Kategorier

Arkiv

hits