desember 2013

Lyst eller mørkt hår?

 Heihei! Jeg har lenge tenkt fram og tilbake på hvordan jeg vill ha det håret mitt, og jeg klarer ikke bestemme meg, men jeg tenker å farge det mørk brunt eller å ta noen blonde striper igjen. Hva syns du, farge det mørke brunt igjen, ta noen blonde striper eller bare ha det sånn jeg har det nå?


- Silje Marie 

GOD JUL
Tenkte bare å stikke innom for å ønske alle en riktig god jul, ligger fortsatt i morgen kåpen og ser på jule programmer/ filmer på tv'en, så er vell på tide å begynne å stelle seg nå! Håper alle får en fin kveld med familien og god mat ♥ 

- Silje Marie 

LILLE JULAFTENHeihei søte mennesker ♥

Akkurat nå så sitter jeg og leter etter noen julefilmer på netflix som jeg ikke har sett før, så tar gjerne i mot noen tips til noen gode julefilmer! Ellers i dag så har jeg hvert litt med Stine før hun startet på jobb, også har jeg ryddet og vasket litt. Så utenom det så har jeg vell egentlig bare hvert hjemme under pleddet og sett på masse julefilmer som har blitt sendt på tv'en. Men igjen kom gjerne med en (eller to, tre, fire, frem, seks..) julefilm tips til meg, da blir jeg glad!

Hva har du gjort i dag? 

- Silje Marie 

 

Pancakes to brakfast

God morgen♥ nå har jeg nettopp spist frokost og stelt meg ferdig, så nå er jeg klar for dagens kjøretime, som begynner nå straks ser jeg nå... så må nesten bare løpe vist jeg skal rekke det. Ha en fin dag videre alle sammen! Oppskriften på pannekakene har jeg funnet på bloggen til flinke Maren, og jeg har lagt til oppskriften under bildene her. 

♥ 1 egg

♥ 1/2 moden banan

♥ 2ss mel

♥ 1ts bakepulver

♥ 1 god ss mager kesam vanilje

Visp egget og mos bananen oppi. Tilsett det andre og stek i litt smør i en god panne. Server med det du ønsker, jeg pleier å bruke resten av bananen m/ sjokoladepålegg, forskjellige bær eller blåbærsyltetøy. 

 

 

Ser det ikke godt ut? 

- Silje Marie 

Julegavene i boks


Halo! Endelig er jeg ferdig med alle julegavene mine, og jeg kan bare nyte de neste dagene i desember med julefilmer, julemat, baking og julepynting med familien og vennene mine. Får juleferie i morgen, så i morgen er den siste dagen jeg må våkne til den grusomme vekkeklokka mi for i år.

I dag har jeg prøvd meg på å lage brente mandler, noe som ble et helt ok resultat etter en del styr, utrolig at noe med så få oppskrifter skal være så avansert, hehe! så ja, nå tenkte jeg å se hjemme alene 1, før jeg tar kvelden. Håper alle har fått en fin dag

Er du ferdig med julegavene? 

- Silje Marie 

The sun is back

Hei søte mennesker! Etter en lang stund med masse regn og kraftig vind, så dukket endelig solen opp igjen. Men jeg har selvfølgelig klart å bli syk igjen, så jeg har bare logget rett ut i sengen i dag, så tenkte jeg skulle begynne å se en serie som heter Orange is the new black, som jeg har hørt så mye bra om. Har du sett serien før? - Silje Marie 

JULEBORD

Halo! I går var jeg på julebord med praksisplassen og det var kjempekoselig, med masse god mat og drikke, og ikke minst bra underholdning. Så med andre ord ble det en vellykket kveld, med et par glass med vin for mye, he he.

I dag har jeg bare logget og slappet av, før det braker løs sammen med jentene mine i kveld. Har du hvert på julebord med jobben? 

- Silje Marie 

Frozen


Skikkelig kreativ jeg er med overskriftene for tiden, hehe håper jeg blir bedre på desnart altså. Men over til overskriften ja, nå har snøen "smeltet" til is allerede, så nå er det bare masse is ute og frost. Noe som gjør at det ikke frister å være ute så mye lengere, så dagene etter skolen går til å være sofagris og bare se på tv og sitte på dataen, IKKE BRA. Nå holder jeg faktisk på med å rydde og støvsuge litt, til det kommer ny sofa i morgen, har nemlig fått en helt grei sofa av kjæresten til Mamma helt gratis, og det sier man ikke nei til vist man har en slitt sofa stående på rommet, hehe. Men nå får jeg begynne igjen så jeg blir ferdig før jeg må legge meg.

 

- Silje Marie 

Vinnerne av linkerunden

Det var utrolig mange fine blogger som meldte seg på denne gangen, så jeg valgte og linke 3 blogger, selv om det fortsatt var  veldig vanskelig og bare velge ut 3. Men jeg fikk definitivt noen nye blogger å lese og få inspirasjon fra. Tenkte å prøve å ha en linkerunde hver månede nå, og kanskje få til en hver eller annen hver helg også vist jeg har tid, siden det er så mange fine blogger der ute.


♥ 
fridaelise.blogg.no ♥


♥ merimarujovic.devote.se ♥


♥ matildebang.blogg.no ♥

Leser du noen av disse bloggene fra før?

- Silje Marie 

JULEBAKINGHeihei 

I går var jeg hos en venninne av meg og hadde julebakst med noen herlige jenter, så det ble en kjempekoselig kveld, med julemusikk, og forskjellige typer julekaker, karameller og sjokolade + masse latter. Så nå er Julestemningen på topp! gleder meg så til jul nå 

I dag har jeg hvert i byen en tur med mamma og handlet inn litt julegaver, så nå er snart alle gavene i boks, Også har jeg nettopp kommet hjem fra kjæresten hvor vi har hatt en god biff middag, mens vi har sett på family guy, og nå skal jeg se en film med en venninne så må løpe. Håper alle får en fin lørdags kveld!

Hva syns du om bildene & har du bakt noen julekaker enda? 

-Silje Marie 

FULL STORM

Halo! I dag har det blåst opp til full storm her på Sørlandet, så jeg føler huset snart skal velte og strømmen kommer og gård som den vill, hater slikt vær, får da ender det bare med at jeg blir inne hele dagen.. De meldte egentlig snøstorm, men heldigvis begynte det bare å regne, så jeg håper snøen venter med å komme til 10-15 desember, for da er det jo bare koselig å få litt julestemning!  Ellers så har de siste dagene gått til full tentamen jobbing, og i går ble jeg endelig ferdig med den siste prøven, så nå kan jeg bare pakke ned skolebøkene for i år, og bare kose meg resten av adventstiden. Jeg tar også langhelg i dag med god samvittighet, så tenkte å sette på en film, men aner ikke hvilken, har nettopp sett ferdig prison break, så er det noen som har noen anbefalinger?  

Jeg tenkte å trekke ut noen blogger fra linkerunden i løpet av helgen, så det er fortsatt ikke for sent å melde seg på, du kan melde deg på HER! 

Hva har du gjort i dag, og er det storm hos deg også? 

- Silje Marie 

LINKE DIN BLOGG?


Halo! i dag er det første desember og søndag, så jeg tenkte jeg skulle ta en linkerunde, siden jeg ikke har hatt noen linkerunder på denne bloggen enda. Synes det er koselig å ta en tur innom nye og gamle blogger. Det eneste du trenger å gjøre for å være med på linkerunden er å skrive "jeg er med". De som blir valgt vil få 1 eller 3 bilder fra bloggen sin lagt ut her, så vist du melder deg på, så sier du også ja til at jeg får lov til å ta bilder fra bloggen din. Lykke til♥

AVSLUTTET
Silje Marie

Hei! mitt navn er Silje Marie er 17år og kommer fra sørlandet, og bloggen min handler om alt mulig egentlig, som hverdagen, innkjøp, antrekk, fotografi OSV. Er det noe du lurer på så er det bare og spør meg. Koselig om du legger meg til som venn! ♥
Kategorier

Arkiv

hits