Mat & Trening

Good morning

Hellu ♥ Nå fikk jeg endelig på pc-en min igjen! Den har hvert helt teit i det siste skjønner dere, så det er derfor jeg ikke har fått blogget noe.. Men nå håper jeg den overlever litt til!

I dag startet jeg dagen min med favoritt frokosten min, PANNEKAKER! og resten av dagen blir nok til litt rydding, vasking, pakking og bare slappe av foran pc-en eller tv-en.Noen planer i dag? 

- Silje Marie 

Frokosten er servert

God morgen ♥ Nå har jeg nettopp våknet og laget verdens beste frokost, nemelig "banan" pannekaker, bare elsker de! Så nå tenkte jeg å snart ned og trene litt, før det blir litt vasking og rydding av rommet mitt igjen, greit å få gjort sånne kjedelige, men nødvendige oppgaver når man først har mye tid til overs. 

 

My favorite breakfast

I dag orket jeg endelig og stå opp fra senga, så da var det pannekaker som stod på menyen! nam, jeg bare elsker disse frokost pannekakene! ellers så har jeg funnet fram til sofaen og Disney Channel igjen, så blir det kanskje en sjapp tur til arendal senere i dag, sammen med Marie. 

Hva er din favoritt frokost? 

- Silje Marie 

Verdens beste smoothie!

Er du glad i mango og jordbær? så må du bare prøve ut denne smoothie oppskriften! det du trenger er: 

frosne jordbær

frossen mango

Biola, enten den over her, eller jordbær eller aprikos. 

en halv banan

Ha oppi litt mere mango enn jordbær og en halv banan, også heller du oppi Biola sånn at det dekker bærene, også er det bare å mikse og viola(?) så er den klar for å drikkes! 

Har du en god smoothie oppskrift, som du vill dele med meg?

- Silje Marie 

 

I just love Fridays

Hei dere  I dag startet jeg dagen med min standard helge frokost, nemlig PANNEKAKER♥♥ åå jeg bare elsker de, prøvde å bruke havre mel i stedet for vanlig mel også, og det var kjempe godt, så nå er de enda sunnere! jeg har også hvert på kjøretime i dag, som gikk helt greit, selv om jeg hater den snøen, for jeg blir så ekstra unødvendig stressa når det er snø kaos ute, menmen. Nå holder jeg på å rydde og vaske litt, og skal snart begynne på taco, så blir det lesing på bilteorien resten av kvelden.. Ha en superfin fredag alle sammen!  

Hvilke planer har du i dag/kveld? 

- Silje Marie 

 

TACO FREDAG

Hei dere ♥ Nå har jeg nettopp laget taco til middag som dere kan se, og har funnet frem til sofaen igjen, har logget rett ut i 2 dager nå med influensa, så håper det kommer et mirakel over natten som gjør meg helt frist, så jeg kan være med jentene mine ut i morgen. Noen som har noen tips til å bli fortere frisk enn å pøse på med C-vitaminer og appelsinjuice? Hvilkene planer har du i kveld? 

- Silje Marie 

KVELDSKOS

Hei dere ♥ Nå har jeg fått rigget meg til på sofaen med litt god saker, føler meg ikke noe i form i dag, så jeg blir nok bare liggene resten av kvelden med et parr filmer, og noen lekser jeg må få gjort. Flere som begynner å bli/føle seg syke?

- Silje Marie 

Pancakes - gotta love them

God morgen! Jeg har blitt helt avhengig av marenviks sine pannekaker, for de er jo bare helt super gode! så lager de så ofte jeg kan og får tid. I dag skal jeg bruke søndagen på å trene, Vaske hos broren min, rydde og vaske litt på rommet mitt og se på bloggerne, så får vell bare komme i gang vist jeg skal rekke alt. Ha en fin søndag alle sammen! 


Hva skal du i dag? 

- Silje Marie 

Da var jeg i gang

 

 Heihei! Da var jeg i gang med det ene nyttårsforsettet mitt, som er det å bli sunn! (eller i hvertfall sunnere) Så nå skal jeg begynne å spise mye sunnere og unngå alt av godterier i uke dagene. Det å spise sunt har egentlig aldri hvert et stort problem for meg, for jeg liker utrolig mye forskjellig som er sunt, men det å la være og spise masse usunt, er vell det store problemet mitt.. Er så alt for glad i potetgull og små godt og alt av godteri som finnes! og det er liksom så mye billigere også, enn å kjøpe en haug med forskjellige frukter og sånt for å lage noe kos.

Men ja, jeg har klart meg uten godteri i 3 dager nå og det er jo en liten start? Eller hva. Men målet er selvfølgelig å holde meg fram til sommerferien, så nå er det bare og finne frem trenings tøyet igjen, og komme 100% i gang. 

 

Ellers i dag så har jeg bare hvert en liten tur med Maritha og Benedikte og hvert på skolen. Jeg fikk endelig lang helg i dag, som jeg virkelig trengte! har hvert en grusom uke med lite søvn, så i morgen kan jeg sove LENGE. 

Flere som har ett mål om å bli sunnere i år? 

- Silje Marie 
Pancakes to brakfast

God morgen♥ nå har jeg nettopp spist frokost og stelt meg ferdig, så nå er jeg klar for dagens kjøretime, som begynner nå straks ser jeg nå... så må nesten bare løpe vist jeg skal rekke det. Ha en fin dag videre alle sammen! Oppskriften på pannekakene har jeg funnet på bloggen til flinke Maren, og jeg har lagt til oppskriften under bildene her. 

♥ 1 egg

♥ 1/2 moden banan

♥ 2ss mel

♥ 1ts bakepulver

♥ 1 god ss mager kesam vanilje

Visp egget og mos bananen oppi. Tilsett det andre og stek i litt smør i en god panne. Server med det du ønsker, jeg pleier å bruke resten av bananen m/ sjokoladepålegg, forskjellige bær eller blåbærsyltetøy. 

 

 

Ser det ikke godt ut? 

- Silje Marie 
Silje Marie

Hei! Mitt navn er Emilie Solvang Oshaug, og jeg er ei 15 år gammel jente som lever livet i Molde by på nordvest landet. På bloggen min vil du kunne lese om min min hverdag som kommende videregåendeskole student, men også om klær, sminke, meninger, tips og triks og en hel rekke annet! Håper du vil følge meg videre!:-) Kontakt: emilieoshaug@hotmail.com
Kategorier

Arkiv

hits