Outfits

Dagens antrekk

Bare elsker den nye bodyen min! Det kan ikke bli bedre når det du finner er på salg i tillegg :) 

Gårsdagens antrekkTopp Bikbok  Bukse Carlings 

Noen som vet om et bra redigeringsprogram på nettet som er gratis. Jeg har brukt pixlr og picmonkey frem til nå, men nå får jeg plutselig ikke åpna det lenger.. noen som har noen ide på hva jeg må gjøre?

- Silje Marie   

Gray and blue

 


Denne mandagen har hvert veldig effektiv, har både fått rydda, vasket, hengt opp tøy, og tatt litt bilder. Når det var gjort, så ble det en liten tur til byen, med en venninne, før vi dro tilbake hit og hadde litt "gossip" snakk. Hva skulle vi vell gjort uten goe venninner, som vi kan prate om alt med?. Hehe. Nå er det biff og side om side med min kjære. Håper alle har hatt en fin start på uka. 


Topp// Nelly  Bukse// Bik Bok  Solbriller// New yorker 

Hvordan har din start på uka hvert? 

- Silje Marie 

Dagens look

Har også fått meg ny header som er laget av flinke Sara, Hva syns du? 

- Silje Marie

DAGENS ANTREKK


Skjerf Cubus    Genser Cubus    Skinn/dongeri jakke Danmark?    Bukse Only 

Sorry for mobilbilder, men fikk ingen brae bilder med kameraet mitt i dag, alle ble uklare og skurrete, så da endte jeg opp med å bruke mobilen min isteden for, som er enda dårligere nesten, hehe! bra valg.. men men, har enda ikke fått kommet meg opp fra senga, så ser veldig mørkt ut, angående trening i dag.. så får se hva som skjer utover kvelden. Akkurat nå så sitter jeg og nerder meg foran PC-en og tv-en med frustrerte fruer J  

Hva syns du? 

- Silje Marie 

Antrekk - 230114

Skjorte Cubus    Bukse Bik bok    Klokke CMYK    Armbånd H&M

Hva syns du om antrekket? 

- Silje Marie 

DAGENS ANTREKK


Jakke Sheinside   Skjerf Cubus   Genser Veromoda   Bukse Polen

 

Hva syns du om antrekket?

- Silje Marie 

DAGENS ANTREKK

 

Halo! I dag prøvde jeg å lage fårikål for første gang, og det smakte kjempe godt! så heldigvis ble det en vellykket middag etter å ha ventet i 2 1/2 time. Ellers i dag så har jeg ikke gjort så mye, begynte å føle meg dårlig på morgenen i dag og det har bare blitt verre og verre utover dagen, så da måtte jeg droppe planene mine i dag, og heller slappe av på sofaen, så håper på en ny og mye bedre dag i morgen. Her er dagens antrekk: 

Bukse Ginatricot   Genser Bikbok   Sko Dine sko   Skjerf H&M 

Hva syns du om antrekket? 

- Silje Marie 

DAGENS OUTFIT

God morgen søte lesere♥ da var jeg ferdig stelt, og er klar for en liten tur ned til byen, før jeg skal i familie bursdag. Etter bursdagen, så skal jeg ut med Maritha og Benedikte, så dette blir nok en koselig dag. I går så dro jeg forresten til Helene på kvelden, og vi hadde en kjempe koselig kveld med vin, kjeks og ost, med barbie film og jente snakk, hehe. Ha en fin lørdag videre! 

Hva skal du i dag & hva syns du om antrekket? 

- Silje Marie 
Silje Marie

Hei! Mitt navn er Emilie Solvang Oshaug, og jeg er ei 15 år gammel jente som lever livet i Molde by på nordvest landet. På bloggen min vil du kunne lese om min min hverdag som kommende videregåendeskole student, men også om klær, sminke, meninger, tips og triks og en hel rekke annet! Håper du vil følge meg videre!:-) Kontakt: emilieoshaug@hotmail.com
Kategorier

Arkiv

hits