Russ2014

En liten russefotoshoot

Hva syns du? 

- Silje Marie 

Russ2014


De siste dagene har gått i ett med russeknuter, russetreff og russefester! så har hvert veldig lite tid til blogging, i tillegg har jeg skole, jobb og lekser på siden av alt russe styret igjen. I natt var det jo "natt til 1. mai" som de fleste vet, som er en av mange kvelder hvor russen slår til og tar en knallbra fest, så med andre ord ble kvelden vellykket i går! det eneste negative var at festen var ute ved en strand, og så flink jeg er så klarer jeg ikke å kle meg... Så det endte med at vi dro tidlig fordi jeg ikke kjente fingrene eller tærne mine til slutt, hehe! 

Flere som er russ? 

- Silje Marie 

Russetøyet har kommet!

I går fikk jeg endelig melding om at Russetøyet mitt var kommet, og jeg var helt i ekstase! haha, selv om jeg ikke hadde bestilt noe anna tøy, som jeg kunne begynne å gå med nå før russetiden. Har en liten følelse på at jeg kommer til å angre, på at jeg ikke bestilte en joggebukse eller hettegenser, men jeg får bare la det gå.. har ikke penger til det, så da er det ikke så mye man kan gjøre?. Gleder meg så til å begynne å stryke på merkene og gjøre buksa helt ferdig og klar til bruk! har telt ned dagene til russetiden i et halvt år nå, og nå er det bare en måned igjen, jeeii!! 

 I dag har jeg hvert på kjøretime igjen, og det begynner å nærme seg slutten nå, gleder meg så til jeg bare er helt ferdig med lappen! Ellers så har jeg ingen anelse om hva jeg skal finne på, blir vell til at jeg og Maritha møtes og kjeder oss sammen, som vanlig, eller så blir det frustrerte fruer. 

Jeg har forresten startet en ny linkerunde, som du kan melde deg på HER!!

Flere som skal være russ i år? 

- Silje Marie 
Silje Marie

Hei! Mitt navn er Emilie Solvang Oshaug, og jeg er ei 15 år gammel jente som lever livet i Molde by på nordvest landet. På bloggen min vil du kunne lese om min min hverdag som kommende videregåendeskole student, men også om klær, sminke, meninger, tips og triks og en hel rekke annet! Håper du vil følge meg videre!:-) Kontakt: emilieoshaug@hotmail.com
Kategorier

Arkiv

hits